Brighton 1-0 Manchester United, men kampen om fjerdepladsen er stadig svær

Brighton var vært for Manchester United i den 28. runde af EPL, og det var en overraskelse, at United tabte kampen 0-1. Brighton blev det første hold til at dræbe Man U i EPL, de havde slået Man U 2:1 i anden runde af ligaen, og denne gang blev kampen dræbt på straffespark i sidste minut. Brighton fortjente dog at vinde denne kamp, da de blev ved med at angribe hele kampen igennem og udgjorde en stor trussel mod Uniteds bagkæde, mens United ikke præsterede særlig godt og ofte indkasserede mål.

I det fjerde minut snuppede Kaoru Sanshin bolden i baghovedet, men skuddet ramte ansigtet på De Gea, der var iført en Manchester United Trøjer 2023, og det lykkedes ikke at score. I det 13. minut fik Kaoru Sanshirou bolden inde i feltet og skubbede bolden væk fra forsvaret, men ramte forbi. I det 17. minut fik Brighton endnu en chance, Dunks hovedstød fra toppen af feltet blev konfiskeret af De Gea, og tredje gang lykkedes det ikke at score.

I det 20. minut tog Anthony et kraftfuldt skud fra Martial inde i feltet og ramte sidenettet. I det 26. minut fik Casemiro bolden fra Luke Shaws diagonale tværpasning inde i feltet, men hans hovedstød var højt og missede chancen for at bringe sig i front igen. I det 28. minut brød Rashford igennem i venstre side og affyrede et skud i kassen, men målmanden parerede det. I det 40. minut affyrede Martial et skud fra en lille vinkel inde i feltet, som igen blev pareret af målmanden. Stillingen forblev fastlåst ved 0-0.

Scoren begyndte at ændre sig i det 96. minut, da Luke Shaw blokerede en aflevering med hånden, og Brighton fik straffespark, hvorefter McAllister tog straffesparket og scorede sejrsmålet, hvilket endte kampen 1-0 til Brighton. Kampen blev vundet og Brighton-fans i danmark fodboldtrøje fejrede det med jubel. Trods tre værdifulde point er Brighton stadig 8 point efter Manchester United, og det er stadig svært at kæmpe for fire, fordi de skal møde tre af de bedst præsterende hold i EPL om 11 dage, herunder Arsenal, Newcastle og Man, og det eneste de kan sige er velsign Brighton!