Arsenal besejret af Sporting Portugal efter straffesparkskonkurrence

Arsenal, der var den anden favorit til at vinde titlen efter Manchester United, blev slået ud af ottendedelsfinalerne i UEFA Europa League af Sporting Portugal. Det var utvivlsomt en kamp uden lige, hvor Arsenals samlede styrke var for stærk for Sporting Portugal, men måske Arteta ønskede at gemme kræfterne til Premier League-titlen og strategisk opgive UEFA Europa League, så han lod sine vigtigste spillere hvile for at komme ind som indskiftere.

Arsenal brød først i første halvleg med et mål af Zaka i Arsenal Trøjer 2023 til at give Arsenal føringen, men i anden halvleg scorede Gonçalves et overraskende mål fra lang afstand tæt på midtbanen og bragte Sporting de Portugal tilbage på et mål, og de to hold lå fast indtil slutningen af de 90 minutter uden flere mål og endnu et uafgjort resultat! Husk at sidste gang de to hold også endte 2-2 og nu er den samlede stilling 3V3, der går ud i straffesparkskonkurrence.

Begge hold scorede i de første tre runder, og der var igen dødt løb ved stillingen 3-3. Vendepunktet kom i fjerde runde, da Artur Gomes slog et straffespark, men Martinelli ramte midt på og blev skudt i mål, hvilket gav Sporting Portugal en 4-3 føring over Arsenal, som ikke kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne i UEFA Cuppen. Martinelli, der var iført en danmark fodboldtrøje efter kampen, var meget frustreret og skyldig, mens kampens dommer, Raos, varmt omfavnede den 21-årige for at give trøst.

Arsenal havde faktisk tre chancer til at komme foran igen i tillægstiden, men desværre ramte en af dem stolpen, en blev pareret af keeperen og en var et afrettet hovedstød af Houlding foran mål. To af Arsenals vigtigste spillere – Kenyo Tomiyasu og Saliba – gik ud skadet i denne kamp. Selvom Arsenal kan fokusere mere på Premier League med dette nederlag, kan skaderne til to spillere have en direkte indflydelse på søndagens kamp mod Crystal Palace. Synes du, at Arsenal har tabt en kamp af en lille grund?