Inter og Benfica spillede uafgjort på målscore, men slog sidstnævnte ud på sammenlagt resultat

Returkampen i Champions League-kvartfinalerne var vigtig for begge hold, så kampen var særdeles hård og resulterede i seks mål, kun resultatet blev en uafgjort 3-3 mellem Inter og Benfica, men Inter formåede alligevel at gå videre til kvartfinalerne, fordi den samlede score blev 5-3, hvilket eliminerede Benfica, der næste gang skal spille i semifinalen mod AC Milan.

Kampens første mål faldt i det 14. minut, da Nicolò Barella, iført en Inter Milan trøjer 2023, arbejdede sammen med sine holdkammerater og spillede bolden til venstre og højre, passerede flere Benfica-tacklinger og til sidst affyrede et højt skud, som keeperen sprang højt, men ikke fik rørt. Det andet mål kom i det 38. minut, da Fredrik Aursnes scorede med et hovedstød inde fra feltet, og selv om den faldt og rullede af jorden, overskyggede glæden over målet det lille fald og gav Benfica 1-1.

Det tredje mål kom i det 65. minut, da Federico Dimarco, iført en mbappe trøje, assisterede en aflevering til en holdkammerat foran målet, og Lautaro Martínez modtog den og scorede let til 2-1 til Inter. På dette tidspunkt i kampen ville fansene have troet, at Inter ville have vundet med stor margin, men Benfica scorede to gange i de følgende minutter for at udligne kampen, idet António Silva scorede på hovedstød i det 86. minut og Petar Musa i det 95. minut, i et forløb lige så spændende som kampen!