Roma smadrer Servette med 4-0 i UEFA Cup-gruppespillets anden runde

Anden runde af UEFA Cup-gruppespillet blev spillet. Kampen var mod Roma, et stærkt og meget oplagt hold i nyere tid, og modstanderen var Servite. Ikke overraskende afsluttede Roma en smuk solopræstation med en vidunderlig 4-0-sejr over Servite.

Kampens første mål faldt i det 21. minut, da Romelu Lukaku, som var blevet undervurderet af fansene, forsøgte at bevise sit værd i AS Roma trøje ved at skyde fra en høj vinkel i feltet efter at have modtaget en aflevering fra sine holdkammerater for at hjælpe Roma med at komme foran 1-0. Det andet mål kom i det 46. minut, da Andrea Belotti løb ind i feltet og greb modstanderens hovedstød. Det andet mål kom i det 46. minut, da Andrea Belotti løb gennem feltet og greb et hovedstød fra sin modstander og derefter affyrede et skud på mål for at hjælpe sit hold med at øge deres fordel igen, og kampen kom til 2-0. Det var starten på anden halvleg, som gav Roma en masse selvtillid, og Servette følte sig presset, men det hjalp ikke, da deres angreb og forsvar var ineffektive over for et stærkt Roma-hold. Det tredje mål var i det 52. minut, Zeki Çelik header foran målet blev krydset, skyndte sig over til Lorenzo Pellegrini direkte i luftskuddet, på dette tidspunkt har Roma-holdet stort set erklæret sejr i spillet, men de vil ikke stoppe fodsporene i målene, det sidste mål var i det 56. minut, Andrea Belotti åbnede scoringen i kaoset foran målet og scorede endnu et mål. Endnu et mål blev scoret i kaoset foran målet, hvilket hjalp Roma med at få sejren med 4-0, hvor Servite tugtede det beklagelige nul.

Med hensyn til samlede resultater er Romas rekord faktisk ikke så lys, men de kan altid bringe overraskelser til deres fans i spillet. Næste gang er Serie A-kampen den 9., Romas modstander er Cagliari, de to hold har sammenlignelige resultater i de senere år, så jeg ved ikke, hvem der vinder i denne kamp.