Spanien taber til Marokko 3-0 på straffespark

I den næstsidste kamp i VM 1/8-finalerne spillede Spanien, den anden i gruppe E, mod Marokko, den første i gruppe F. De to hold kæmpede 0-0 på 120 minutter, og Spanien tabte 0-3 i straffesparkskampen skudkamp. De to sider havde kun mødt hinanden én gang i VM før, og det var i sidste runde af gruppespillet ved sidste VM. På det tidspunkt førte Marokko to gange og var uafgjort 2-2 af Spanien. De to hold har spillet i alt 3 gange i forskellige turneringer, og Spanien har 2 sejre og 1 uafgjort forblive ubesejret.

Spanien manglede en truende offensiv i første halvleg. I stedet fremsatte spillere iført Marokko Trøjer 2022 adskillige trusler. Men de to hold var jævnbyrdige uden at score. Dødvandet mellem de to hold forblev i anden halvleg. Marokkos tætte forsvar efterlod ikke Spanien med en offensiv mulighed og plads. Ind i overarbejde. Marokko brød næsten målet, Onasi afleverede bolden, Rodri undlod at opfange, og Shedilas lave skud foran det lille straffesparksfelt blev blokeret af Simon med benene.

Gå ind i straffesparkskonkurrencen. Første runde: Sabiri, der var iført en fodbold tøj 2022, klarede det natten over, Sarabia ramte højre stolpe med et lavt skud, 1-0; anden runde: Ziyech slog igen, Soler tog straffen og blev reddet af Bunu, 2- 0; i tredje runde blev Beynons lave skud fra nederste venstre hjørne reddet, og Busquets’ skud fra nederste venstre hjørne blev reddet igen, 2-0; i fjerde runde gjorde Ashraf det natten over, 3-0. Til sidst rykkede Marokko 3-0 Spanien med succes til top 8.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *