Roma 1-0 Genoa går videre til kvartfinalen i Coppa Italia

Fokus i 1/8-finalen i Coppa Italia, Rom vs. Genova på hjemmebane. I første halvleg ramte Pellegrini målrammen. I anden halvleg kom Dybala, iført en AS Roma Trøjer 2023, fra bænken for at bryde dødvandet. I sidste ende besejrede Roma Genoa 1-0 hjemme og rykkede op i top 8 i Coppa Italia.

Roma dominerede offensiven fra kampens begyndelse og lavede hyppige skud, men de fleste af dem missede målrammen. I begyndelsen af anden halvleg erstattede Roma-træner Mourinho Dybala. I det 63. minut fik Dybala bolden på forreste bane og styrtede i mål med et vidunderligt skub. De førende romaer holdt derefter på deres fordel og eliminerede deres modstandere 1:0 for at gå videre.

Rom har spillet mod Genova 115 gange i historien, scoret 179 mål og lukket 116 mål ind og opnået 56 sejre, 26 uafgjorte og 33 tab. Hjemme mod Genova havde Rom 43 sejre i 58 kampe, 8 uafgjorte og 7 nederlag. I dette spil adopterede Mourinho en 3421-formation. Hovedspillerne som Smalling, Dybala og Cristant sad på bænken, og Bovey, Kumbra og Shalawi fik en chance. For Genova førte spillere som Baddeley og Sturaro spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *