Manchester City slog Liverpool 3:2 i den engelske Liga Cup

I en fokuskamp i fjerde runde af den engelske Liga Cup eliminerede Manchester City Liverpool 3-2 og gik videre til kvartfinalen. I første halvleg scorede Haaland, iført en Manchester City Trøjer 2022, et strålende mål. Milner assisterede Fabio Carvalho med at udligne. Milner trak sig fra skade. I anden halvleg hjalp Mahrez Manchester City med at tage føringen igen, men Salah fik hurtigt udlignet, Ake vandt med et hovedstød, og Nunes missede en super enkelt chance.

I det 9. minut af kampen lagde De Bruyne et indlæg, Harland skød i luften, og Manchester City kom foran. Ti minutter senere udlignede Carvalho for Liverpool. I det 46. minut modtog Mahrez en lang aflevering fra Rodri og scorede, og Manchester City kom igen foran. Umiddelbart efter lavede Salah et vellykket skub, og stillingen var igen udlignet. I det 58. minut tog Manchester City et taktisk hjørnespark, og Ake scorede med et hovedstød. Manchester City besejrede endelig Liverpool 3:2.

I slutningen af kampen lavede De Bruyne to assists, Haaland, Ake og Mahrez scorede, Fabio Carvalho og Salah scorede, Nunes missede tre muligheder, Manchester City vandt 3-2 Liverpool går videre til Carabao Cup-kvartfinalen og skal møde Charlton .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *