Holland har vundet 7 sejre i træk i VM-gruppespillet

Holland har vundet 7 sejre i træk i VM-gruppespillet

Den første runde af gruppe A af verdensmesterskabet i 2022 i Qatar indvarslede en meget spændende kamp. Det hollandske hold, iført den orange Holland Hjemme Trøjer 2022, indledte en konkurrence med Senegal, som har en god samlet styrke. Efter 90 minutters hård kamp mellem de to sider, besejrede det hollandske hold endelig Senegal med en scoring på 2-0.

Det er værd at nævne, at det hollandske hold ifølge statistikkerne har vundet alle kampene i de seneste 7 VM-gruppekampe. Det hollandske hold skabte også med succes den længste sejrsrække i holdets historie. Kan det hollandske hold efter en vellykket start fortsætte med at triumfere og vinde to sejre i træk? Lad os vente og se!

Jeg må sige, at både Holland og Senegal præsterede meget godt i denne kamp. Som Senegals topscorer og kaptajn i Senegal fortryder Mane dog, at han ikke kunne tage ny landsholdstrøje 2022 på for at deltage i dette VM på grund af skader.

Ovenstående er rapporten om “Holland har vundet 7 sejre i træk i VM-gruppespillet” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *