Dybala kom fra bænken og scorede 1 mål

Dybala kom fra bænken og scorede 1 mål

I denne runde af Serie A spillede Roma uafgjort 1-1 med Torino, men holdet fik også gode nyheder, det vil sige, at Dybala, der var iført en ny landsholdstrøje 2022, vendte tilbage fra en skade. Dybala blev tidligere anset for ude af stand til at deltage i VM, men han genoptog for nylig fællestræningen med holdet. I kampen mod Torino kom Dybala fra bænken i det 70. minut og vendte officielt tilbage.

I kampen blev han krammet og smidt af sin modstander, men det valgte dommeren at ignorere, efter han faldt til jorden. Mourinho udtrykte sin vrede og fik et rødt kort. Dybala fik også et gult kort for at protestere. I det 94. minut ramte Dybalas skud overliggeren og sprang op, og den stiltiende forståelsesbold flugtede og scorede, Roma udlignede modstanderen 1-1.danmark fodboldtrøje

For det argentinske hold er Dybalas comeback i den Argentina Hjemme Trøjer 2022 også gode nyheder. Selvom han måske ikke kan spille som hovedkraften, har holdet en ekstra ressource på angriberen.

Ovenstående er rapporten om “Dybala kom fra bænken og scorede 1 mål” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *