Den hollandske angriber Jacques Po slutter sig til Liverpool

Liverpool meddelte officielt, at PSV Eindhoven har indgået en aftale med Liverpool om transferen af Gakpo. Gakpo vil straks tage til England iført en Manchester United Trøjer 2022 for at gennemføre transferprocedurerne. Det er rapporteret, at den grundlæggende overførselssum er 37 millioner pund, plus den samlede pris for flydende kan nå 50 millioner pund. Indtil videre i denne sæson har Gakpo spillet 24 kampe for PSV og bidraget med 13 mål og 17 assists.

Manchester United-boss Ten Hag har gjort den 23-årige hollandske angriber til sit nummer et mål i januars transfervindue, og United var tæt på at hente angriberen denne sommer. Siden Ronaldo har forladt, kombineret med Sanchos dårlige tilstand og Martials skader, er Ten Hag ivrig efter at tilføje flere angribere til holdet, men der er ingen bevægelse for at hente Gakpo.

Samtidig har Liverpool været ude i omkring tre måneder på grund af Diaz’ knæskade. Liverpool mangler også offensive muligheder, og Klopp løser afgørende dette problem. Liverpool vil betale et forhåndsgebyr på £37 mio., hvor tilføjelser potentielt stiger til £50 mio. Liverpool har haft en træg start på sæsonen, og at sikre sig en top-4-placering er fortsat Klopps og Liverpools topprioritet i denne sæson. Liverpools manager antydede nye spillere i de kommende uger efter deres 3-1-sejr på udebane mod Aston Villa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *