Argentina slår Holland 4-3 på straffespark

I kvartfinalen ved VM i Qatar førte Messi iført den Argentina Trøjer 2022 det argentinske hold til semifinalen. I første halvleg assisterede Messi Molina med at score. I anden halvleg skød Messi for at udvide sin fordel. Horst, der kom fra bænken for Holland, scorede to gange, inklusive en uafgjort i det 101. minut. De to hold scorede ikke i overtidskampen, og straffesparkskonkurrencen den argentinske målmand Martinez lavede på hinanden følgende redninger. Lautaro vandt. Argentina eliminerede det hollandske hold med en samlet score på 6-5 (4-3 straffesparkskonkurrence) og gik videre til semifinalerne.

I det 34. minut lavede Molina et godt skud i straffesparksfeltet, Holland 0-1 Argentina! I det 70. minut tog Messi et straffespark og scorede natten over, Holland 0-2 Argentina! I det 82. minut rystede Verhorst på hovedet og scorede målet. Holland 1-2 Argentina! I det 101. minut lænede Verhorst sig op af forsvarsspilleren og scorede målet. Holland 2-2 Argentina! Kampen gik til straffesparkskonkurrence.

I første runde af straffesparkskonkurrencen blev Van Dijks straffespark reddet af Martinez, og Messi lavede et fast straffespark. I anden runde af straffesparkskonkurrencen tog Boguis straffen og blev reddet af Martinez igen, og Paredes lavede straffesparket. I fjerde runde af straffesparkskonkurrencen lavede Verhorst et straffespark, og Enzo Fernandez missede straffesparket. I femte runde af straffesparkskonkurrencen lavede Luke De Jong et straffespark, og Lautaro tog den endelige beslutning om at afslutte kampen. Argentina vinder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *